edit:

..och nu ska jag fira mitt hundrade inlägg med tvättstuga. Stackars askungen.

#100

När jag såg idag att jag skrivit 99 inlägg, och att det här skulle bli uppdatering nummer hundra i ordningen så var min första tanke denna: "Hjälp, jag måste sluta blogga och börja göra någonting konstruktivt om min fritid".

Men sedan tänkte jag att min fritid är konstruktiviserad nog, och att 100 inlägg egentligen bara är piss i mississippi, eller en fjärt i rymden om man nu hellre väljer att uttrycka det så.

Därför omprioriterar jag, och väljer nu att ägna det här inlägget till någonting kärt och meningsfullt, istället för att se den här milstolpen som ett ont måste. Så nu, min kära skara tittare, bjuder jag er på mina absoluta favoritdjur. Well. Förutom Hästar och kissemissar då. 

Utan inbördes ordning:


Sjökossan......är så himla fin, och ser ut som en flytande boxningssäck. Dessutom är de tydligen utomordentligt korkade. Jag bifogar ett favoritklipp som understryker föregående mening. 


Grisbebisar..


Ingen vidare förklaring behövs. Så fruktansvärt gulliga att jag tänker "jag ska aldrig mer äta bacon" varje gång jag ser en.Sugar Gliders
Lost & Found

Dagens hittegods från ett gammalt minneskort som legat och skräpat i en låda. En bild på mig som jag inte har en aning om när, var och varför den togs. Och rött(??) läppstift? Jag förstår ingenting.  Men en åtminstone 3 år yngre Evelina säger Hej iallafall!
Hej, Hej hemskt mycket Hej!När dagen börjar med pannkaksfrukost..

..och slutar på gymmet så ser man typ ut såhär sen. 

DSCF2662

Edit:

Det här är Leia förresten. För den som inte visste det.
Hon och jag alltså.


Nu ska jag..

På 40-årskalas, och dagen i ära så har jag hottat upp min alldagliga svensson-look med en luggfläta och en ljusblå sidengrej med puffärmar, så jag ser ut som Leja i Star Wars. Ni bör alltså alla tilltala mig som hennes majestät Rymprinsessan från och med nu.


Jag tror den rörde på sig?

Jag tog jullov och det gjorde bloggen med.
Men nu är sorgens dagar över, och jag är på plats med datorn i knät. Det roliga(/sorgliga!?) är att det var fler som läste bloggen när jag faktiskt inte bloggade. Mhm. Inte så soft. Om jag ska skärpa mig får ni göra detsamma!

Frid kärlek och en massa färg, önskar
yours faithfully, Evelina.

/medikament.blogg.se/images/2010/woodwalldesktop1_69184268.jpg" alt="" />

RSS 2.0