24032010

Jag laddade ner lite nya penslar att använda i mitt bildredigeringsprogram, så nu kan jag få även den mest nytagna bild att se gammal och skräpig ut. Det var bättre förr!Jag älskar

Blommor
Pasteller
Bakelser.
Karuseller
Och allt annat som är fint.
Fast det visste ni kanske redan. Klickar man på bilderna ser ni vart jag snott dem också♥

3887361485_3fda350524_large

I sommar jobbar jag på...

Är nästan blödigt stolt över mig själv och min första riktiga anställning. Jag ska dra i spakar och trycka på knappar vid attraktionerna på Grönan, och jag tycker det ska bli så himla roligt! Ni måste hälsa på! LovaLovaLova!!

1.


Så himla tråkigt men så himla roligtDet kändes verkligen förfärligt att äta upp det där päronet sedan jag föreställt mig det som en liten kiwi-fågel.på tal om bullar förresten:

Vem kom på att man skulle kalla Taxi för bulle? Och varför?!

andra bullar

Fick höra något struntprat om att jag är tråkig som inte uppdaterar.
Här ska ni få se på tråkig!


Godmorgon klockan mitt på danTill frunch blev det en youghurtdrink gjord på passionsfruktsyoughurt, en liten skvätt (okej, ganska stor skvätt) äppelmos och en näve frysta jordgubbar, rågrut med kalkon och en hink med té.

Dagens åtaganden kommer bestå av ett besök till stallet, och ett till gymmet. Friluftstorsdag.

Tim Burton's Alice i underlandet

För det första var det en sjukt bra film. Även om jag sitter med dubbla glasögon på 3D-visningar (Mina vanliga+3D-brillor) och känner mig som ett supermongo

För det andra så är det helt sjukt;
De spökar ut Johnny Depp i orange hår, lika orangea ögonbryn, rosa och gröna ögonskuggor, läppstift och malätna 1800-talskläder, och man vill fortfarande gifta sig med honom. Suck. 


Dreaming and sleeping our days away
Ätit mat, ätit chips, ätit godis, druckit varm choklad, kollat på the big bang theory och rullat runt i snön nere i Mariifred med Linnea, Rebecca och Frances.
Och Twill! Inte glömma hunden. Hon är viktig!


RSS 2.0