Upptrappning

Nästa vecka är min sista skolvecka. Tisdagen därefter smäller det. Känns lite som att det är livet som slutar, fast än det egentligen bara är skolan. Beror förmodligen på att jag gått i skolan så långt jag kan minnas. Och nu har jag och Frances hängt ihop sedan början på ettan. Och nästa tisdag har vi döpts, konfirmerats, gått i skola, och tagit studenten tillsammans. Och om ytterligare femtio år sitter vi kanske i en hammock och ser tillbaka på allt det här. Och det kommer kännas som hundra år sedan. Eller om det var igår.

Idag tog vi i alla fall lite bilder till vår mottagning. Som vanligt när jag och Frances ska försöka se ut som friska, normala, välskapta barn, så blir det precis tvärtom. Men här ett smakprov. (Och en smygkik på min studentklänning!)Och ibland blir det bara fel påriktigt:

Lost&Found

En såndär bild jag hittar någonstans på djupet av min hårddisk när jag inte har något bättre för mig. Fast det vågar jag inte säga till mamma, för då kommer hon bara säga att jag ska städa på mitt rum. Jag borde verkligen städa på mitt rum. Morgondagens projekt. 

Hursomhelst så hade jag världens finaste katt en gång i tiden. Usch så fin.


Dear life,

you're exhausting me.

07052010


Angående de senaste veckornas överflöd av hjärngympa, men brist på all annan övrig exercis.

Idag satt jag och försökte komma på när jag var och tränade sist, helt utan lycka. Det måste vara MINST två veckor sedan. Slutade lite tidigare än vanligt, så efter att ha klarat mig igenom lite läxor, så bokade jag in mig på ett pass Bodypump på Sats, så nu ska jag och mina STORA BICEPS (haha) susa iväg! Heja, Heja!

Biff:

Ännu mera mössa.

Bilder från fredagens mösspåtagning, en aptitretare
inför den alltmer stundande studenten.RSS 2.0